Greenline Gruppen

Kisserupvej 57, 4300 Holbæk
tlf.: 40 30 58 38 
info@greenline-gruppen.dk
https://greenline-gruppen.dk/
https://www.facebook.com/vandskade

Greenline er grundlagt i 1999, oprindeligt som et tømrerfirma med affugtning, fugt og skimmel som speciale. Vores spidskompetencer er processen, hvor håndværkerne skiller skaderne, så de er nemmere at samle igen. 

Har du brug for en professionel byggepartner?

​Vi har mange års erfaring med hoved- og totalentrepriser på større byggerier, der omfatter alt lige fra privatboliger til store kontordomiciler.

Vores dygtige medarbejdere udfører størstedelen af byggeriet, mens vores faste og stabile samarbejdspartnere tager sig af de opgaver, vi ikke selv har folk til.

Vi lægger vægt på et tæt og løbende samarbejde med kunden, for på den måde sikrer vi, at der er en fælles forståelse af, hvad der skal laves gennem hele projektet.

Isolering

Greenline Gruppen har mere end 20 års erfaring og kan hjælpe dig, uanset om der er tale om isolering i nybyggeri, efterisolering i et gammelt hus eller isolering af et sommerhus. Vi udfører vi alle former for bygningsisolering. Det gælder både:​

  • Efterisolering
  • Hulmursisolering​
  • Vægisolering
  • Loftisolering​
  • Facadeisolering
  • Og meget mere​

Entreprise og Skadesservicefirma

2010 var året, hvor vi delte greenline op i henholdsvis et entreprise- og et ​skadeservicefirma, så vi bedre kunne tage os af vores primære opgaver – individuelle skader og rengøring. Vi opererer på Sjælland, Fyn, Jylland og øerne hele døgnet, året rundt, ingen skader er for små og ingen er for store. 

converted-img_1411