La Finca Catering, Private Dining & Madværksted

La Finca Catering, Private Dining & Madværksted handler om passion for mad og råvarer og om lysten til at skabe unikke spiseoplevelser og gi’ dem videre.

Med base på Tuse Næs leverer vi til hele Sjælland. Om du skal holde fest, firmaarrangement eller julefrokost skal måltidet være et sted at samles om. Hos os får du ærlig og velsmagende mad af høj kvalitet. Uanset om du drømmer om gourmet catering eller en klassisk buffet, holder vi dog fast på at tilføre et twist af det moderne, altid med udgangspunkt i det sæsonbetonede og helst lokalt.

Fra jord til bord – lavet fra bunden med et moderne twist 
La Finca Catering, Private Dining & Madværksted handler om passion og lyst. Om passion for mad og råvarer og om lysten til at skabe unikke spiseoplevelser og gi’ dem videre. Kald det catering, private-dining eller mad ud af huset; vi vil bare gerne begejstre gennem smag. Med base på Tuse Næs leverer vi til hele Sjælland.


Madoplevelser af høj kvalitet til private, virksomheder eller foreninger
Om du skal holde fest, firmaarrangement eller er på udkig efter frokostordning, skal måltidet være et sted at samles om. Vores fornemmeste opgave er at skabe madoplevelser, der er lige præcis som dem, du som kunde eller gæst drømmer om…


Om La Finca
La Finca er spansk og betyder et lille landsted. Vi har base på naturskønne Tuse Næs ved Holbæk og med udsigt til Lammefjorden, marker og skov. Med høns og egen køkkenhave dyrker og serverer vi det, som haven byder på, når vi kan. Fri for sprøjtegifte og fuld af smag, gerne med en god historie.